Mistä löytyy ohjeet numeroiden kirjoittamisesta äänestyslippuun ja esimerkiksi siitä, miten 1 ja 7 täytyy kirjata, jotta merkintä hyväksytään? Ehdokkaan äänestysnumero tulee merkitä äänestyslippuun mahdollisimman selkeästi. Postin kautta on jokaiselle äänioikeutetulle lähetetty ilmoituskortti (ilmoitus äänioikeudesta), jossa on esitetty yksi tapa kirjoittaa numerot. Myös äänestyskopeissa tulee olemaan esillä samat esimerkkinumerot. Eri tavoilla kirjoitetut numerot ovat kuitenkin aivan yhtä hyväksyttäviä ja näin ollen esimerkiksi numeron 7 voi kirjoittaa joko poikkiviivalla tai ilman. Vaaliviranomaiset kyllä ottavat selvän numeroista, jos se vain suinkin on mahdollista. Kokonaisuutena arvioiden epäselvät numerot eivät muodosta suurta ongelmaa ääntenlaskennassa.No, tärkeintä on ,että käy äänestämässä. Täällä on koko Porvoon porukka.
Olin sitoutumaton Vihreiden kunnanvaltuutettu Porvoossa 2013-2025.Kuluvalla valtuustokaudella 2025-2029 olen varavaltuutettuna. Täältä löytyy kaikki vanhat blogit. Niistä voi haun avulla löytää juttuja vanhoista päätöksistä. Uusia kirjoitan kun ja jos siltä tuntuu. Olen yhä erityisopettaja, kasvatustieteiden maisteri, kaunotaiteiden ystävä ja perheellinen osapäivämuusikko jolle kulttuuri ja koulutus sekä maailma, jossa kaverillekin jätetään ovat yhä tärkeitä asioita
torstai 27. syyskuuta 2012
167
Tänään jaettiin sitten numerot. Olen numero 167.
Tässä lisätietoja numerosta 167.
Jos askarruttaa osaatko kirjoittaa ykkösen ja seiskan, ja muitakin numeroita oikein on vaalit.fi sivustolla ohjeet ja kysymyksiin vastauksia. Ykkösestä ja seiskasta sanotaan siellä näin:
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti